[ Het minst geïnteresseerd ]

Dichterbijblij

HET MINST
GEÏNTERESSEERD ....

En het allermeeste nodig !!
Gezond stimulerend,
geen moment overbodig !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Bij meer afgebroken dan opgebouwd: omlaag, omlaag, naar beneden gegleden !! Oftewel degeneratie ! Het meest vertoond, het meest in beeld, als pipo's ! Ja, maar gezond is zo ongezellig ! En je wilt ook "leuk leven" , en : "we gaan allemaal dood ! " De natuur breekt het onbruikbare keihard af ! Met name de futloze universitairen en scholefrikken !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘[ Het minst geïnteresseerd ]’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.